Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

GARDENA Vízmennyiségmérő (8188-29)

10 990 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
farmerwork.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 10 990 Ft

Termékleírás
Gyártó: GARDENA
Modell: 8188-29


Leírás:

Az innovatív GARDENA vízmennyiség mérő lehetővé teszi a célzott öntözést, mérhetővé teszi a vízmennyiséget és így jobban odafigyelhetőnk az öntözésre. Ránézésre megállapíthatjuk 1. a napi vízfogyasztást, 2. a vízfogyasztást egy szezonban, 3. a vízfogyasztást öntözésenként, 4. az aktuális vízfogyasztást liter/perc. A felhasznált vízmennyiség bármikor leolvasható a nagy kijelzőről, ezáltal a kezünkben tartjuk az irányítást. A vízmennyiség mérőt egyszerű használni, az összes funkció egyetlen gombbal segítségével szabályozható. Eddig az öntözés mennyisége tőlünk függött.

Mostantól kezdve célzottan öntözhet, ajánlott vízigény figyelembevételével és szabályozott módon. Ez jó a kertnek, a környezetnek és a pénztárcát is kíméli. A vízmennyiség mérő elemmel működik és azonnal csatlakoztathatóa vízcsapra, bármely locsolópisztolyra, öntözőre vagy szivattyúra. A robusztus és ütésálló vízmennyiség mérőt egyszerűen kattintsa rá a mérni kívánt vízcsapra vagy csatlakoztassa egy tömlőcsatlakoztatóra és máris friss adatokat szolgáltat Önnek a folyamatban lévő vízátfolyásról. A beépített elem töltöttségi állapot kijelző lehetővé teszi a biztos működést. Ez az innovatív vízmennyiség mérő mindenkit ráébreszt a valós vízfogyasztásra.

Öntözés igény szerint - annyit amennyi szükséges, annyira keveset amennyire csak lehetséges

Egy szempillantás a vízmennyiség mérő kijelzőjére és máris felelősségteljesen rajta tarthatja a szemét a vízfogyasztáson.

Csatlakoztassa és mérje a vizet

A vízmennyiség mérő tartalmazza az elemet, így azonnal megbízhatóan használható.

Olvassa le a valós mérési értékeket - cselekedjen azonnal

Ahogy azt már tudja, a vízfogyasztás naponta, szezonálisan, öntözésenként vagy aktuálisan egy az egyben leolvasható, így bármikor azonnal tud cselekedni, hogy csak a szükséges vízmennyiség kerüljön felhasználásra. Ez a tulajdonság az ami ideális eszközzé teszi a vízmennyiség mérőt a műtrágya kijuttatásához.

Könnyen kezelhető - egy gomb az összes funkció vezérlésére

Egyetlen gombnyomással áttekinthető képet kap a vízfogyasztásról. Ezért játszik fontos szerepet a vízmennyiség mérő a környezettudatos öntözésben.

Biztonságos működés

Egy kis fogaskerék szimbólum folyamatosan forog, míg a víz keresztül folyik a vízmennyiség mérőn, ezzel jelezve, hogy a vízmennyiség mérő jelenleg is működik és méri a vízmennyiséget. Az elem töltöttségi állapot kijelző segítségével láthatja, hogy mikor szükséges az elem cseréje.



Így is ismerheti: 8188 29, 818829

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.